Wat zijn de beste dingen aan een Apple iPhone?

Er is een eeuwige strijd gaande tussen de iPhone en de Samsung. We gaan in dit artikel verder niet de strijdt aan, maar vertellen je wel wat de beste dingen aan de Apple iPhone zijn. 

Verschillende formaten 

Toen de eerste Apple iPhone op de markt kwam was er nog maar één model. Inmiddels zijn er 4 verschillende modellen om uit te kiezen. Dit verschilt per jaar. Maar bij de iPhone 15 zullen er 4 verschillende modellen op de markt komen. De Iphone mini zal dit jaar helaas niet te krijgen zijn. Dit zijn de verschillende formaten en modellen op een rij: 

#1 iPhone 15 

#2 iPhone 15 Pro 

#3 iPhone 15 Plus 

#4 iPhone 15 Pro Max 

Dit zijn verschillende formaten, maar deze hebben ook allemaal weer hun eigen voordelen. Zo kan je bij de Pro en de Pro Max van Apple een betere processor verwachten dan bij de standaard iPhone 15. 

Wist je ook dat je de iPhone 15 zakelijk kopen kan? Wanneer je ondernemer bent of je koopt hem via je werkgever betaal je veel minder. Voordelig en praktisch dus! 

Besturingssysteem is makkelijk 

Waar Android een open besturingssysteem heeft waar allerlei verschillende merken gebruik van komen maken heeft Apple zijn eigen besturingssysteem. iOS heeft het besturingssysteem van Apple en wordt vooral geloofd door zijn gemakkelijke bediening zonder al te veel poespas. Dat is ook hoe wij het zien. Het is een gemakkelijk te bedienen besturingssysteem wat ook voor niet Apple gebruikers makkelijk te bedienen is. 

Daarnaast verzameld Apple al jouw data alleen lokaal. Hierdoor wordt jouw privacy een stuk beter gewaarborgd. Zonder toestemming verlaten jou gegevens je telefoon niet. Dat is het voordeel van het Amerikaanse Apple ten opzichte van een Chinees merk smartphone. 

Ecosysteem van Apple 

Kies je eenmaal voor Apple, dan zal je waarschijnlijk niet snel meer voor andere producten kiezen. Dit is omdat alle Apple producten naadloos op elkaar aansluiten. Heb jij bijvoorbeeld een Macbook, dan kan je bestanden gemakkelijk delen via Airdrop. Dit is een systeem dat Apple zelf ontworpen heeft en hierdoor dus ook erg veilig. Daarbij het je ook het Handoff systeem. Dit is handig voor wanneer je onderweg bent en een bepaald bestand open hebt staan. Je kan bij je computer weg gaan en in de trein op je laptop gewoon verder gaan met hetzelfde bestand. Hier hoef je zelf geen bijzondere dingen voor aan te zetten. Dat maakt producten van Apple ontzettend handig. 

Opslag voldoende 

Waar we vroeger vaak zaten te pielen met nieuwe geheugenkaarten zit er op een Apple iPhone meer dan voldoende opslag. Je hebt hierin keuze tussen verschillende opties wanneer je een iPhone aanschaft. Je kan kiezen tussen 128 gigabyte, maar ook 256, 512 en zelfs 1 TB. Nu heb je voor de Mini modellen niet zo’n grote opslag als voor de Pro Max modellen van iPhone. Maar dit heeft ook te maken met de snelheid van deze verschillende smartphones. Toch niet voldoende opslag? Dan kan je alles gemakkelijk opslaan in de iCloud van Apple zelf. 

Laatste blog berichten

Effectief omgaan met tijd

Time management is een cruciale vaardigheid in zowel ons professionele als persoonlijke leven. Het effectief beheren