Sander Schimmelpenninck: vriendin, vermogen, lengte, carrière en meer

/
Sander Schimmelpenninck (2017)

De kans is groot dat je wel eens van Sander Schimmelpenninck hebt gehoord. Er is namelijk een reden dat je bij dit artikel terecht bent gekomen. Deze bekende presentator en redacteur van de Quote500 krijgt het iedere keer weer voor elkaar om de krantenkoppen te halen. Of het nu gaat om een uitspraak over het part time werken of over het basisinkomen, Sander Schimmelpenninck vindt het erg leuk om mensen aan het denken te zetten. Dit is dan ook gelijk de reden dat zoveel mensen benieuwd zijn naar details over zijn persoonlijke leven. Behoor jij ook tot deze groep dan hebben we goed nieuws voor je. In dit artikel hebben we namelijk dé belangrijkste info over Sander Schimmelpenninck voor jou op een rijtje gezet!

De jeugd van Sander

We gaan straks kijken naar het werk en de vriendin van Sander Schimmelpenninck. Maar voor het zover is willen we je toch wat meer over zijn jeugd laten zien. De reden hiervoor is simpel, hij heeft namelijk vrijwel alles aan zijn jeugd te danken. Sander Schimmelpenninck werd geboren op oktober 1984 in Amsterdam. Nu heeft hij een tijd lang in de buurt van Amsterdam gewoond op een prachtig landgoed. Hij is namelijk van adel, iets wat lang niet iedereen in Nederland kan zeggen. Hier is hij overigens niet altijd even trots op. Zo zou hij ook wel graag als normale jongen door het leven hebben willen gaan in zijn jongere jaren.

Sander Schimmelpenninck groeide op in een omgeving waarin intellectuele nieuwsgierigheid echt centraal stond. Dit is dan ook wat uiteindelijk zijn carrière zou bepalen. Met een uitzonderlijke adellijke achtergrond ging Sander naar de Rijksuniversiteit Groningen. Hier heeft hij rechten en economie gestudeerd, iets wat de basis heeft gelegd voor zijn toekomst. Hier heeft hij namelijk kritisch leren denken op problemen die er in de maatschappij spelen.

Het begin van zijn carrière

De carrière van Sander Schimmelpenninck is een spannende reis geweest. Hij heeft dan ook een grote verscheidenheid aan ervaringen achter de rug. Zo heeft hij prestigieuze posities bekleed in de financiële wereld door een tijdje op de Zuidas te werken. Dit staat natuurlijk bekend als de financiële sector van ons land. Sander begon zijn professionele reis als advocaat in de bankierswereld, waarbij hij onschatbare inzichten kreeg in de fijne kneepjes van de financiële sector. Naarmate zijn carrière vorderde begon Sander in de wereld van de media en de journalistiek. Hij heeft onder andere gewerkt als hoofdredacteur van het Nederlandse financiële tijdschrift “Quote” en leverde regelmatig bijdragen aan televisieshows, waaronder Op1. Sander Schimmelpennincks vermogen om commentaar te geven en complexe onderwerpen aan de kaak te stellen hebben hem bekend gemaakt op tv en op de radio.

Lengte, uiterlijk en charisma

Sander Schimmelpenninck is ongeveer 178 cm lang. Ondanks zijn relatief kleine lengte beschikt hij over een charismatische persoonlijkheid. Met zijn verzorgde uiterlijk en gepolijste stijl straalt hij vertrouwen en verfijning uit, zowel op tv als in het echt. Sander Schimmelpennincks vermogen om het publiek te boeien met zijn welsprekendheid en charme heeft sterk bijgedragen aan zijn groeiende populariteit. Door sommigen wordt hij ook wel de jongere versie van Jort Kelder genoemd. Of Sander Schimmelpenninck hier al te blij mee is weten we niet. Wel weten we dat hij het erg belangrijk vindt om zichzelf te blijven en om zich niet druk te maken over wat anderen van hem vinden.

Eigen vermogen van Sander

Er zijn veel mensen die zich afvragen hoe het eigenlijk zit met het eigen vermogen van Sander Schimmelpenninck. Is hij net zo rijk als de mensen met wie hij interviews houdt? Hoewel specifieke details over zijn vermogen niet bekend zijn, is wel bekend dat hij het goed voor elkaar heeft. Zijn diverse ondernemingen – waaronder een eigen podcast samen met zijn vriend Jaap – en zijn rollen op tv hebben hem in staat gesteld om veel geld te verdienen. Zo heeft hij een huis in Amsterdam en heeft hij een aantal panden in Kroatië die hij verhuurd als vakantiewoning.

Persoonlijk leven en relaties

Hoewel Sander Schimmelpenninck zijn persoonlijke leven relatief privé houdt, is wel bekend dat hij op dit moment een relatie heeft met zijn vriendin Lotta. Zij woont in Zweden en werkt als oester visser in de Noordzee. Iedere maand gaat Sander op en neer naar Zweden om haar te zien. Een paar dagen geleden is naar buiten gekomen dat Lotta op dit moment zwanger is en dat hij dus vader wordt. Sander Schimmelpennincks focus op zijn carrière laat alleen wel zien dat hij er niet op zit te wachten om alles zomaar naar buiten te brengen. De kans is dan ook groot dat je niet al te veel foto’s van de kleine op zijn social media zal zien.

Ondernemerschap

Naast zijn mediacarrière heeft Sander Schimmelpenninck zich ook gewaagd aan het ondernemerschap. Hij was medeoprichter van het mediabedrijf Blendle, het bedrijf wat een ware revolutie teweegbracht in de manier waarop mensen nieuws konden bekijken. Dit was een platform waarbij journalistiek naar de mensen thuis werd gebracht. De ondernemersgeest en innovatieve instelling van Sander hebben dan ook een belangrijke rol gespeeld bij zijn weg naar de top.

Les van Sander: hard werken wordt altijd beloond

Met de info uit dit artikel weet je in ieder geval wel wat Sander Schimmelpenninck allemaal doet in het dagelijks leven. Je hebt wel kunnen zien dat het een bezig baasje is. Sander houdt er niet bepaald van om stil te zitten. Dit is dan ook iets wat je als les kan zien voor iedereen die succes wilt boeken: als je echt ver wilt komen dan zal je gewoon wat harder en langer moeten werken. Succes komt namelijk lang niet altijd aanvliegen. Tenzij je iets erft is het aan jou om het te verdienen. Gelukkig is dit dan ook waar je het meeste plezier uit kunt halen. Want zoals Sander Schimmelpenninck altijd zegt, hard werken wordt eigenlijk altijd wel beloond!

Laatste blog berichten