Wesley Adema: vermogen, privé en meer

/

Wesley Adema is een naam die wellicht niet bekend voorkomt, maar zeker wel een dergelijke naam binnen een bepaald gebied is. De beste man is onder andere bekend in de Spaanse vastgoedwereld en heeft daar zijn naam al jaren gevestigd.

Wie Wesley Adema is, wat zijn vermogen zou zijn, hoe zijn privé eruit ziet en meer, lees je in deze blog. Zogezegd is zijn naam dan wel niet zo bekend, maar een prachtig leven, heeft hij voor zichzelf zeker opgebouwd. Lees gauw verder om het een en ander te ontdekken.

Wie is Wesley Adema?

Wesley Adema is geen beroemdheid. Je zal hem niet zo snel op een rode loper tegen komen. Überhaupt houdt hij er niet van om in de belangstelling te staan. Dat klinkt overigens een beetje tegenstrijdig, gezien we hem juist kennen van iets publiekelijks. We hebben het namelijk over zijn deelname aan het programma Steenrijk, Straatarm. Daarover hebben we het later in dit artikel.

De jeugd van Adema zag er niet geheel rooskleurig uit. Hij ging al op jonge leeftijd het huis uit en daarmee moest hij al gauw voor zichzelf zorgen. Dat we daarna kunnen spreken van een succesverhaal, is zeker geen leugen. De beste man heeft meerdere bedrijven opgezet en begon al gauw met hetgeen waar zijn leven nu voornamelijk om gaat: het Spaanse vastgoed.

Adema & Van Delft

Sinds een aantal jaren is Wesley eigenaar van het bedrijf Adema & Van Delft. Samen met compagnon Nick van Delft, verovert hij de Spaanse vastgoedmarkt. Met een team van ontzettend veel specialisten, verzorgt hij maar al te graag je nieuwe adresje in het mooie Spanje.

Ze gaan met secretie te werk en hebben veel kennis over het reilen en zeilen van de Spaanse wetgeving. Het aanbod van de villa’s en appartementen die ze aanbieden, varieert van enkele tonnen tot enkele miljoenen. Je zou dus kunnen zeggen: voor ieder wat wils. En het mooie: veel van het aangeboden vastgoed is nieuwbouw. Je hoeft je dus niet te bekommeren over smaak, want de inrichting zou je zelf kunnen bepalen.

Let’s get Spanish

Mocht je benieuwd zijn geraakt naar de manier waarop het bedrijf van Wesley Adema in de praktijk werkt? Kijk dan naar het programma Let’s get Spanish, dat tegen het einde van deze maand (april, 2023) op een van de commerciële zenders verschijnt. Ze werken voornamelijk in het zuidelijke gedeelte van de Costa Blanca. Zo kan je alvast van je geplande vakantie genieten, maar in dit geval nog vanaf je bank in de woonkamer. Wellicht raak je zelfs verliefd op een van de huizen en ben je in de mogelijkheid er eentje als vakantiehuis ‘aan te schaffen’.

Hoe investeer je in vastgoed?

Mocht je geïnspireerd zijn geraakt door het verhaal van Wesley Adema, dan vraag je je wellicht af hoe je in vastgoed moet investeren. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kan doen, lees:

  • het kopen van een pand, om het vervolgens te verhuren. Kies de juiste locatie, breng het pand in goede staat en zet een dijk van een huurovereenkomst neer.
  • investeren in vastgoedfondsen. Je investeert direct in vastgoedprojecten. Het is wat minder risicovol, maar levert je hoogstwaarschijnlijk ook minder rendement op
  • investeren in crowdfundingplatforms, waarop vastgoedprojecten worden aangeboden. Laat je goed adviseren door experts, voordat je zomaar een investering maakt.

Überhaupt is het belangrijk je goed te verdiepen in de werking van vastgoed investeringen. Met name wanneer je van plan bent dit in een ander land op te zetten, vanwege de verschillende wetgeving tussen landen.

Vermogen

Met zo’n bedrijf, veel investeringen en een hoop daadkracht, kan je je wel voorstellen dat het vermogen van Wesley Adema niet niks is. Wat het vermogen van Wesley Adema overigens is, is bij ons niet bekend. Gezien hij niet graag over zichzelf en daarmee ook niet over zijn geld praat, is het enige dat je zou kunnen doen gissen.

In het programma Steenrijk, Straatarm, waar Adema aan meedeed, stelde hij een budget van €2750,- per week beschikbaar aan het andere gezin. Dat keer vier maakt een budget van zo’n €11.000,- per maand. Het gaat om een budget en dat betekent dus niet dat Adema exact dit bedrag per maand verdiend. We schatten daarmee het vermogen van Adema nog veel hoger in dan dit.

Steenrijk, Straatarm

Steenrijk, Straatarm‘ is een televisieprogramma waarin twee gezinnen uit tegenovergestelde sociale klassen ruilen van leven en budget. Een rijk gezin gaat leven van het budget van een arm gezin en vice versa. Het programma laat zien hoe verschillend het leven kan zijn in verschillende sociale klassen en hoe belangrijk geld kan zijn voor het dagelijks leven.

Voor beide gezinnen is het bijna onwerkelijk op welke manier ze voor een week moeten gaan leven. Natuurlijk draagt het wel bij aan de bewustwording van zowel de gezinnen als de kijkers van het programma.

Privé

Gezien de van oorsprong Bredase man niet erg open is over zijn privé, kunnen we je er ook niet uitgebreid over vertellen. Wel kunnen we zeggen dat hij nog gelukkig samen is met zijn Poolse vrouw Alicja. Er zijn ook nog twee zoontjes in de picture, die reageren op de namen Sky en Josh.

Ze leven een leven van luxe, maar dat betekent niet dat ze niet weten hoe het is om het anders te hebben. Natuurlijk heeft Adema zelf in zijn beginjaren een heel andere vorm van leven gekend. Dat was dus al vóór zijn deelname aan het televisie programma. Mocht je benieuwd zijn geworden naar de man, dan zou je hem kunnen volgen op sociale media. Zie hier bijvoorbeeld zijn Instagrampagina:

Wesley Adema met zijn twee zoons en een nieuwe bolide.

Conclusie

Wesley is een man van mysterie, maar komt langzamerhand meer in de schijnwerpers. Wat zijn vermogen is, is onbekend, maar we kunnen zeker stellen dat hij goed van zijn leven kan genieten in luxe. Ben je benieuwd naar het leven van Adema, kijk dan op zijn sociale media. Om te leren over zijn werk, stelt hij je in de gelegenheid over een tijdje zijn televisieprogramma te bekijken. Er valt genoeg te leren van hem en de manier waarop hij zijn leven heeft opgebouwd.

Laatste blog berichten