Slim geld besparen door kapotte telefoon te repareren 

person repairing smartphones under a lighted table

Wat doe jij wanneer er een barst in het scherm van je telefoon zit, of wanneer de accu niet meer op te laden is? Veel consumenten kiezen direct voor het bestellen van een nieuw toestel. Dat is niet alleen vanuit duurzaamheidsoogpunt een slechte keuze; het leidt ook tot onnodig hoge kosten. Zoek een vestiging van bijvoorbeeld Thephonelab.nl bij je in de buurt en maak er een afspraak voor een reparatie van het toestel. In veel gevallen sta je binnen een half uur weer buiten! Het aanbod aan reparaties is zeer groot, waardoor je vrijwel altijd met een werkend toestel naar huis terugkeert. Een hele voordelige en duurzame oplossing, waarmee je veel geld bespaart. In dit artikel lees je er meer over. 

Verschillende soorten reparaties aan telefoons 

Je telefoon kan op verschillende manieren defect raken. Denk aan een noodzakelijke Samsung scherm reparatie, nadat je het toestel hebt laten vallen. Een screenprotector en hoesje zullen een barst in het scherm niet altijd voorkomen. Ook kan de oplaadconnector aan de onderzijde van je iPhone defect raken. Soms helpt het om deze eerst zelf schoon te maken met bijvoorbeeld een tandenstoker. Mogelijk zit er veel stof in de oplaadconnector, waardoor deze geen verbinding meer maakt met de oplaadkabel.

Schade aan het toestel kan ook het gevolg zijn van slijtage. Dit speelt bijvoorbeeld rond de accu van een smartphone. Na twee à drie jaar zal deze steeds sneller leeg zijn. Het is geen reden om direct voor een nieuwe telefoon te kiezen. Met het vervangen van de accu kan je weer een lange tijd vooruit. 

Garantie op de vervangen onderdelen in je toestel 

Er zijn verschillende partijen die reparaties aan mobiele telefoons uitvoeren. Wanneer je deze partijen met elkaar vergelijkt, zijn er een aantal aspecten om rekening mee te houden. Bij een partij als ThePhoneLab profiteer je van een aantal kernwaarden. Zo wordt een reparatie binnen een half uur uitgevoerd in veel gevallen. Mocht dat niet lukken, terwijl je wel een afspraak gemaakt hebt vooraf, dan krijg je direct korting op de reparatie. Daarbij profiteer je bij deze partij van een levenslange garantie op de onderdelen die gebruikt worden bij een reparatie. Het biedt je de zekerheid dat de reparatie met onderdelen van hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Iets wat de duurzaamheid van zo’n reparatie ten goede komt. Niet het minst belangrijk: mocht een reparatie niet mogelijk blijken te zijn, dan betaal je er niets voor. 

Laatste blog berichten