Peter Gillis, vriendin, vermogen, vakantieparken en meer 

/

Ben je opzoek naar alles over Peter Gillis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen je over zijn vriendin, vermogen vakantieparken en de keren dat hij in opspraak raakte. 

Peter Gillis. De ene vindt het geweldig dat hij een eigen tv-programma heeft, en door de ander wordt hij uitgekotst. Peter Gillis is bekend geworden door zijn vakantieparken door heel Nederland en België. Hij heeft hier flink wat geld mee verdient en zijn motto is dan ook: ‘massa is kassa’. Hij laat het geld heerlijk wapperen, want Peter Gillis heeft verschillende dure auto’s, maar ook enorme kastelen en paleizen die hij heeft neergezet. Laten we samen eens in het leven van Peter Gillis duiken, te beginnen met zijn vriendin. 

De nieuwe vriendin van Peter Gillis 

In iedere talkshow wordt het wel besproken: ‘de nieuwe vriendin van Peter Gillis’. Velen bestempelen haar nu al als een gold digger. Maar het lijkt toch echte liefde te zijn tussen de twee. Wendy van Hout is de nieuwe vriendin van Peter Gillis. Zij is geboren in Eindhoven en heeft al 5 kinderen bij twee verschillende vaders. Haar oudste kinderen studeren momenteel in Frankrijk. De jongste drie ziet ze met een omgangsregeling. 

Peter en Wendy hebben elkaar ontmoet op het terras in het Blauwe Meer vakantiepark in Lommel. Ze vertellen zelf over de bijzondere chemie die ze hebben met elkaar. De tortelduifjes zijn al van plan om samen te gaan wonen in de nieuwe villa in Neerpelt van Peter Gillis. Wendy is de vervanger van Nicole Kremer die lange tijd de vriendin was van Peter. 

De vakantieparken van Peter Gillis 

Peter Gillis heeft 11 verschillende vakantieparken in Nederland en Belgie. Wij zetten ze even voor je op een rij: 

 1. Vakantiepark Prinsenmeer
 2. Park Hengelhoef
 3. Vakantiepark Anrhem 
 4. Vakantiepark Brugse Heide
 5. Vakantiepark Marina Beach
 6. Vakantiepark Heelderpeel
 7. Vakantiepark Boschbeek
 8. Vakantiepark Slot Cranendonck
 9. Park Parelstrand
 10. Park Blauwe Meer
 11. Vakantiepark de Berckt 

‘Massa is kassa’ is de uitspraak van Peter Gillis. Dit maakt hij waar met zijn vakantieparken. Zo wil hij zo veel mogelijk huisjes neerzetten en zijn chalets moeten het hele jaar lang zo vol mogelijk zijn. Zo kwam hij weer in opspraak doordat hij arbeiders uit Polen en andere Oost-Europese landen zou huisvesten zonder vergunningen. Hiervoor kreeg hij al een boete van meer dan 500.000 euro. 

Het vermogen van Peter Gillis

Waardoor Peter erg is gaan opvallen, zijn extreem dure keuzes voor auto’s. Hij koopt ze ook alsof hij naar de supermarkt gaat en een pak melk koopt. Zo loopt hij regelmatig even bij de autohandelaar naar binnen voor de nieuwste Bentley ’s en Rolce Royce. Maar wat is nu het vermogen van deze multimiljonair precies?

Het vermogen van Peter Gillis: 85 miljoen (geschat) 

Peter heeft zijn geld zitten in vakantieparken, een paleis, een kasteel, vele auto’s en een collectie van meer dan honderd Harley’s. 

Dit zijn de huizen van Peter Gillis 

Momenteel bezit Peter Gillis twee huizen. Zo heeft hij een grote luxe villa in Neerpelt. Maar is hij ook nog bezig met het renoveren van een kasteel in Achel (België) 

De Luxe villa van Peter Gillis kwam al voorbij bij Powned. Het is een gigantisch grote villa met een woonoppervlakte van 2.400 m2. Daarnaast heeft hij een perceel van bijna 6.000 m2. In de villa vind je een zwembad, Turks stoombad met sauna, bioscoop en fitnessruimte. Daarnaast heeft hij een lift speciaal voor zijn auto. Deze gigantische villa is van alle gemakken voorzien. En de meesten dromen er alleen al van om eens in zo’n huis binnen te stappen, laat staan te wonen. 

Het kasteel van Peter Gillis is nog niet af. Tijdelijk woont hij daarom in deze villa in Neerpelt. Met het kasteel heeft hij flinke plannen. Zo stamt dit kasteel uit 1496 en werd het gebruikt als jachthuis. Bij het kasteel horen verschillende bijgebouwen die hij ook laat verbouwen, maar zeker niet voor het genot van bezoekers. Dit worden zwembaden en meer van dit. De verwachting is dat Peter pas in 2025 zijn intrek zal nemen in het geheel gerenoveerde kasteel in België.

Dit is de Harley collectie van Peter Gillis 

Peter Gillis heeft naast een grote portomonee ook een grote motorcollectie. Hij is dol op Harley Davidson en heeft daarom ook verschillende motoren in zijn collectie. Totaal telt zijn collectie meer dan honderd motoren. Maar wij zetten de drie mooiste voor je op een rij: 

 1. Harley-Davidson V-Twin 1909

Een van de oudste Harley Davidson motoren staat op een voetstuk bij Peter Gillis. Zo lijkt deze motor meer op een fiets, maar dat is niet gek als het zo’n oude motor is. Het is waarschiijnlijk ook meteen de duurste motor uit zijn collectie. 

 • Indian 1941 Scout 741 500cc 

Dit is een motor die werd gebruikt door het Amerikaanse leger in de tweede wereldoorlog. Hiermee is het ook gelijk een extreem gewild stuk. Hij loopt nog als een zonnetje en de motor is teruggebracht naar zijn orginele staat. 

 • Harley-Davidson 1921 21F 1000cc

Dit model heeft geen Nederlands kenteken. Dit komt omdat hij destijds alleen uitkwam in Engeland. Peter Gillis heeft hem daarom ook nooit laten inschrijven in Nederland. 

Ook heeft Peter Gillis een liefde voor grote bolides. Zo heeft hij verschillende auto’s op zijn oprijlaan staan. De Roll-Royce Phantom is de duurste auto is zijn collectie. Daarna komt de Ferrari 812 GTS en de Mercedes-AMG GT Black Series. Peter wisselt regelmatig van auto, dus het is niet gek wanneer hij toch besluit om binnenkort weer iets anders aan te schaffen of dat deze collectie zelfs niet meer klopt nu jij dit leest.  

De ex van Peter Gillis 

Laten we het dan ook nog even hebben over de ex van Peter Gillis. Nicole Kremer en Peter kwamen in opspraak door vermeend seksueel misbruik, en huiselijk geweld. Nicole zou bij de politie zijn geweest voor een aangifte, maar trok deze later in. Niet lang hierna gingen de twee met ruzie uit elkaar. Omdat Peter alles juridisch heeft dichtgetimmerd kreeg Nicole niks van zijn vermogen. Zij moest zelfs haar dure bolides bij Peter inleveren. 

Inmiddels verdient Nicole Kremer haal geld met TikTok challenges en OnlyFans. 

Laatste blog berichten