Ontdek de luxe relaxstoelen die je portemonnee waard zijn

gray 2 seat sofa near brown wooden coffee table

“Ik dacht dat relaxstoelen alleen voor senioren waren?” Dit is waarschijnlijk wat jou tegenhoudt om een relaxstoel te kopen. Maar dat oude imago moet je los gaan laten. Tegenwoordig zijn relaxstoelen niet meer oubollig, maar een designer item en een echte eyecatcher in elke kamer. Dus waarom wachten met het nemen van een stoel totdat je klachten hebt? Hier zijn een paar luxe relaxstoelen die het overwegen echt waard zijn! 

Een elektrische relaxstoel

Hoe heerlijk is het om na een lange dag in een stoel te ploffen, tv aan, beentjes omhoog… je snapt het wel. Een elektrische relaxstoel doet het werk voor jou, en je kunt hem helemaal instellen naar wat jij fijn vindt. En hadden we al gezegd dat zo’n stoel ook gewoon heerlijk zit? Hier kun je fijn ontspannen en met één druk op de knop je positie veranderen. Een aanwinst voor jou, maar ook een moderne aanwinst voor je interieur. 

Een sta-op stoel 

Je kent het wel, je zit zo lekker dat je gewoon niet meer wilt opstaan. De relaxstoel doet goed zijn werk als je er niet meer uit wilt, maar dit moet toch gebeuren. Een sta op stoel komt hier perfect van pas, omdat dit type een sta-op functie heeft die je helpt te ontspannen, maar ook een steuntje in de rug geeft als het weer tijd is om verder te gaan met je dag. 

Een massagestoel 

Als je even helemaal wilt ontstressen, dan zorgt een massagestoel wel voor ultiem comfort, en gewoon thuis! Als je veel last hebt van rug- of nekklachten, is dit een ideale optie. Niet iedereen heeft tijd om iedere week naar een massagesalon te gaan, dus waarom niet thuis? Het kan je klachten verminderen en zorgen voor minder spanning in de spieren. En er zijn tegenwoordig mooie modellen op de markt. 

Een luxe relaxbank 

Niet zo’n fan van een stoel? Dan zijn er ook relaxbanken in allerlei soorten en maten. Het is een bank om helemaal tot rust te komen. Dus een “gewone” eigenlijk? Nee, want relaxbanken hebben meerdere (elektrische) functies zodat je hem helemaal kunt aanpassen naar jouw houding. Zelfs een elektrische relaxfunctie! 

Nog niet helemaal overtuigd? Laat je inspireren door alle stoelen van Meubelzorg.nl, een collectie met verschillende modellen en topmerken! Het is gegarandeerd dat er een relaxstoel tussen zit die perfect past in jouw huis! 

Laatste blog berichten