Nicol Kremers vermogen, vriend, realityserie en meer

blue lace brassiere on white textile

Wie is Nicol Kremers, waar kennen we haar van en nog belangrijker; wat is haar geschatte vermogen? We nemen een kijkje in het leven en portemonnee van de tv-ster, die op dit moment volop in het nieuws is.

Eind van de relatie me Peter

Na een lange turbulente en onzekere tijd, kwam de relatie vrijdag 10 februari 2023 tot een eind. Maar niet zonder slag of stoot. Letterlijk. De relatie liep uit tot een gevecht in de rechtbank. Daar werd onder andere bekend gemaakt dat Peter haar meermaals heeft geslagen en mishandeld. Hij zou haar tegen een muur geduwd hebben, aan haar haren hebben getrokken en zelfs zou hebben gebeten. Het stel deed altijd alsof het koek en ei was, totdat ze voor de rechter moesten verschijnen. Pas toen heeft Peter bekend dat er toch een paar dingen zijn voorgevallen. Zijn motief zou zijn dat Nicol is vreemdgegaan, maar verder wil hij niks meer over de situatie kwijt.

Roddels

Er waren echter wel veel twijfels rond hun relatie. Zo zou Nicol nooit echt verliefd zijn geweest op Peter en zou de relatie die vier jaar duurde, puur hebben overleefd door de acteerkunsten van Nicol. Zelf noemt Nicol zich absoluut geen goldigger. Ze verdedigde haar liefde voor de ondernemer in een interview met Veronica Magazine. ‘Ik weet zelf dat ik absoluut geen goldigger ben. Voordat Peter in mijn leven kwam, wist ik helemaal niet wie hij was, laat staan he oud hij was. Ik had dus geen idee dat hij een dikke en een dikke bankrekening had. We leerden elkaar op een normale manier kennen en pas na een paar weken kwam hij me ophalen in een grote auto. Toen was ik eigenlijk al verliefd.’

Daarnaast doken steeds vaker vreemde roddels naar boven in programma’s zoals RoddelPraat, die later ook bevestigd werden door de bekende roddelbladen in Nederland of door het koppel zelf.

De affaire

Een andere roddel over Nicol is dat ze een affaire gehad zou hebben. De man is niet bekend bij de redacties van de roddelbladen, maar inmiddels weten we dat Peter en Nicol uit elkaar zijn. Het vreemdgaan zou er dus zomaar de aanleiding geweest kunnen zijn. Peter zou achter de affaire zijn gekomen en haar daarna vreselijk hebben behandeld: geslagen, mishandeld en bij de keel gegrepen. Daarna zou Peter de man in kwestie hebben opgezocht. Peter is niet in zijn eentje naar het huis van de man gegaan, maar heeft twee vrienden van hem meegenomen. Wat er vervolgens allemaal gebeurd is, is niet helder, maar er zou gevochten zijn.

Massa is kassa

In de realityserie Familie Gillis: massa is kassa staat Peter Gillis en zijn miljonairsfamilie centraal. Peter is de eigenaar van de Oostappen Groep, waar een groot aantal Nederlandse en Vlaamse vakantieparken onder vallen. Zijn drie kinderen Ruud, Mark en Inge zitten ook in de serie. Zijn zoons en dochten weken namelijk ook voor de vakantieparken. Het leven en werk op de vakantieparken wordt met name gevolgd, maar we zien de familie ook in privésituaties.

Massa is Kassa is enorm rap gegaan. Ze maakten binnen twee jaar maar liefst acht seizoenen. Fans vragen zich nu natuurlijk af wat er nu gaat gebeuren met de serie. Vooralsnog lijkt het erop dat de serie door gaat, maar het wordt wel exit Nicol. SBS6 laat in een persverklaring weten dat Nicol geen deel meer zal uitmaken van een nieuw seizoen Massa is Kassa. Ze is tot februari nog te zien.

Gezin en tv-carrière

Nicol Kremers werd op 29 maart 1990 geboren in Eindhoven. Ze groeide op in de wijk Stratum in een gezin van vijf. Zelf is ze nu moeder van vier kinderen. Nicol is met name bekend geworden als de vriendin van Peter Gillis. De kinderen van Nicol zijn niet de kinderen van Peter. Haar oudste zoon is zelfs opgegroeid zonder vader, omdat deze man tijdens haar zwangerschap al is overleden. De vader van de drie andere kinderen spreekt Nicol alleen nog als het echt moet.

Ze heeft aardig wat meegemaakt in haar leven, maar kiest er toch voor om een groot deel van haar leven te delen in een realityshow. Andere delen, zoals het leven van haar kinderen houdt ze liever buiten de schijnwerpers. Daarover zegt ze meermaals tegen de pers: ‘Ik heb er bewust voor gekozen om BN’er te worden, mijn kinderen hebben die keus niet gemaakt en die wil ik dus ook niet voor ze maken.’ Een hele redelijke redenatie voor een moeder van vier kinderen, die het ook niet altijd makkelijk hebben gehad.

Werk en vermogen

Gegevens over Nicols vermogen zijn allemaal niet bekend. Wel weten we dat ze sinds 2018 gewerkt heeft bij Unique Vastgoed, een van Peters bedrijven. Dat zou betekenen dat ze op zich een prima salaris zou moeten hebben ontvangen voor de jaren dat ze daar werkzaam was. Het is dus een mysterie totdat ze zelf in een interview met Panorama zegt dat ze drie banen heeft. Heb je nog andere ambities om jezelf anders op televisie te presenteren? “Nee. Ik heb vier kinderen en drie banen, dus daar heb ik absoluut geen tijd voor en ook geen zin in.”

Tegenwoordig lijkt ze zich overigens volledig te storten op de meer erotische kant van het internet: namelijk OnlyFans. Hier betalen personen tegen betaling voor pikante foto’s van deze vrouw. Overigens is op haar Instagram tegenwoordig ook genoeg te vinden. Zie:

Ennûh, als je ook iets hebt gehoord over een erotische website, dan klopt dat. Op https://bynicolleke.nl verkoopt ze een hoop seksgerelateerde items en dergelijken.

Nieuwe vriend

Dat de breuk al langer geleden plaats heeft gevonden, lijkt alleen maar meer te kloppen doordat het pas net officieel uit is met Peter en Nicol nu al een nieuwe vlam heeft. Mike van Schoonhoven is de gelukkige jongeman. Er is geen ontkennen meer aan, want Mike en Nicol zijn samen al live gegaan op TikTok, waar ook weer enige onenigheid door is ontstaan tussen RoddelPraat en Nicol. Er wordt veel gespeculeerd dat haar nieuwe vlam bij haar zou zijn voor de fame. Ze hebben het vast leuk samen, maar ook zijn beide niet vies zijn van wat aandacht. Mike is namelijk al een keer op tv geweest. Twee jaar geleden deed hij mee aan het programma Lang Leve de Liefde. Hij ontmoette hier een vrouw die toevallig beest veel leek op Nicol en nu heeft hij haar echt weten te strikken. Wordt vervolgd…

Laatste blog berichten