Jort Kelder: vriendin, vermogen, carrière en meer

/

Wil je weten hoe je je hoort te gedragen als vermogend man of vrouw dan moet je natuurlijk naar de tips van Jort Kelder luisteren. Deze presentator weet namelijk alles op het gebied van geld, vermogen en etiquette. Door zijn rol bij de Quote500 is het grote publiek bekend geworden met de levens van de Nederlandse elite. Nu vragen veel mensen zich af hoe Jort Kelder hier eigenlijk in is gerold. Als ook jij meer te weten wilt komen over het leven van Jort Kelder dan hebben we goed nieuws voor je. In dit artikel vind je namelijk alles terug wat je moet weten. Van zijn vermogen tot aan zijn vriendin, we gaan er vandaag pas écht dieper op in!

Opvoeding en vroege leven

Heel veel mensen denken dat Jort Kelder in het Gooi geboren is. Maar dit is helemaal niet zo. Sterker nog, Jort komt eigenlijk uit een oer-Hollandse stad. Jort Kelder werd geboren op 22 september 1964 in Gouda. Nu is het wel zo dat hij tijdens zijn jeugd de nodige opvoeding heeft gehad van zijn ouders. Hij ging vaak naar musea toe en vond het erg leuk om van tijd tot tijd bij een musical te kijken. Dit komt onder andere door zijn intellectuele nieuwsgierigheid en zijn passie voor kunst. Omdat hij is opgegroeid in een huishouden dat discussies en kritisch denken stimuleerde is het Jort gelukt om een diepe interesse in de Nederlandse politiek, economie en media ontwikkelen. Hier weet hij dan ook tot op de dag vandaag zijn geld mee te verdienen.

Carrière in de journalistiek

Het is niet zo gek om je voor te stellen dat Jort Kelder interesse had om de wereld van de media te betreden. Over de jaren heen is het hem dan ook gelukt om een indrukwekkende carrière in de journalistiek en media op te bouwen. Met zijn intelligentie en een gave voor het vertellen van verhalen heeft hij al snel een plaats verworven in de Nederlandse media. Hij begon zijn carrière als redacteur bij de gerenommeerde financiële krant Het Financiële Dagblad. Jort onderscheidt zich door zijn scherpe observaties en inzichtelijke analyses. Van hier uit heeft hij de stap gemaakt richting Quote500, hét blad over de levens van rijke mensen. Omdat hij het zo goed deed is het hem gelukt om door te groeien tot de eindredacteur. Onder zijn leiding is de Quote500 dan ook uitgegroeid tot het blad wat het vandaag de dag is.

Opkomst op TV

Na een tijdje vond Jort het alleen een beetje saai worden. Dit was het moment waarop hij bedacht om tegelijkertijd aan de weg te timmeren op tv. Jort Kelders overstap naar de televisie bracht zijn charme en expertise naar een breder publiek. Hij presenteerde verschillende populaire tv-shows, waaronder “Bij ons in de PC”. In deze show vereknde hij de exclusieve wereld van de Amsterdamse wijk De PC Hooftstraat. Zijn vermogen om humor en intelligentie te combineren maakte hem een presentator die iedereen leuk vond om te kijken.

Een van Jort Kelders opmerkelijke bijdragen aan de televisie is zijn rol als presentator van de jaarlijkse politieke talkshow “De Stelling van Nederland”. Tijdens deze show worden allerlei prangende maatschappelijke kwesties aan de kaak gesteld. Het bijzondere aan de show is echter dat kijkers zich kunnen mengen in de debatten als ze dit willen. Dit maakt het gelijk een stuk levendiger om te zien. Kelders zelfverzekerde stijl van presenteren heeft ervoor gezorgd dat de show een must is geworden voor het Nederlandse publiek.

Eigen vermogen van Jort

Hoewel exacte cijfers over zijn vermogen niet openbaar worden gemaakt, is het duidelijk dat zijn Jort Kelders carrière, met inbegrip van alle deals die hij over de jaren heen heeft gesloten met bedrijven, hem in staat hebben gesteld te genieten van een comfortabele levensstijl. Wanneer we een beetje onderzoek doen dan zien we dat zijn eigen vermogen wordt geschat op zo’n 2 tot 3 miljoen. Overigens heeft hij ook een groot deel van zijn geld uitgegeven over de loop der jaren. Zo heeft hij een prachtig herenpand in Amsterdam en rijdt hij met regelmaat in luxe merken als Porsche en Range Rover rond.

Persoonlijk leven en vriendin

Jort Kelders persoonlijke leven is altijd een onderwerp van nieuwsgierigheid geweest voor zijn fans. Hoewel hij zijn privéleven relatief discreet houdt, heeft hij wel de nodige relaties achter de rug. Zo heeft hij een tijdje een relatie gehad met Eva Jinek. Dit heeft een paar jaar geduurd, maar na een tijdje hebben de twee het toch uitgemaakt. Er gaan geruchten dat hij op dit moment een relatie heeft met Eleonora Wagtendonk, al heeft Jort dit nog niet bevestigd.

Stijl en invloed

Naast zijn televisiecarrière heeft Jort Kelder ook aandacht gekregen voor zijn unieke gevoel voor stijl. Hij staat bekend om zijn elegante kleding en zijn kenmerkende vlinderdas. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij in Nederland een is stijlicoon geworden. Zijn gevoel voor mode heeft een grote invloed gehad op de Nederlandse modewereld en anderen geïnspireerd om klassieke en verfijnde looks te omarmen. Zo heeft hij onder andere een eigen lijn gehad bij de bekende winkel Suitsupply. Men kon hier prachtige Italiaanse maatpakken kopen voor een veel lager bedrag dan gewoonlijk. Door deze JORT lijn zijn er veel jonge mannen die ook hebben besloten om eens een mooi pak te kopen.

Wees niet bang om hard te werken

We hopen dat je dankzij dit artikel wat meer te weten bent gekomen over Jort Kelder en over zijn invloed in de manier waarop we naar rijke mensen kijken. Door met regelmaat naar zijn shows en podcasts te luisteren kan ook jij achter de gewoontes van de Nederlandse elite komen. Dit stelt je in staat om de nodige aanpassingen te maken in je leven om door te stoten naar de top. Want Jort Kelder leert je het belangrijkste wat je maar moet weten over rijkdom: geld kan je erven, maar de juiste mindset is verdiend. Alleen door hard te werken en door je iedere dag weer in te zetten voor het behalen van je doelen is het mogelijk om op te klimmen in ons land!

Laatste blog berichten