Het vermogen van Pauline Wingelaar

 ‘Een bourgondische moeder, die dol is op fashion, beauty en interieur!’. Zo omschrijft Pauline Wingelaar zichzelf op haar Instagram pagina. Een redelijke omschrijving van een persoon zou je zeggen. In dit artikel zullen we toch wat dieper ingaan op Wingelaar als persoon. Bovendien gaan we opzoek naar de hoogte van haar vermogen, dat wordt geschat op 3 miljoen euro, en hoe zit dit vermogen heeft opgebouwd.

Wie is Pauline Wingelaar?

Allereerst de vraag over wie we het nou eigenlijk hebben in dit artikel. Pauline Wingelaar staat bekend als een Nederlandse televisiepersoonlijkheid, modeblogger en ondernemer. Ze is het meest bekend vanwege haar verschijning in de reality-tv-serie “Echte Meisjes in de jungle”. Tegenwoordig is ze op televisie te zien in het programma “Echte Gooische Moeders”. In dat programma worden bekende moeders uit het Gooi gevolgd en gefilmd. Met een fijne man, leuke kinderen en een leven in luxe kan worden gesteld dat ze het niet slecht voor elkaar hebben.

Het Gooi

‘Het Gooi’ is een regio in het midden van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland en deels in de provincie Utrecht. Het gebied omvat de gemeenten Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden en Weesp. Het Gooi staat bekend om zijn prachtige natuur, rijke geschiedenis en de hoge levensstandaard van de inwoners, zoals die van Wingelaar.

Het landschap van het Gooi is divers, met uitgestrekte bossen, heidevelden, meren en rivieren. Dit maakt het gebied een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en watersportliefhebbers. Ook zijn er diverse historische kastelen, buitenplaatsen en landhuizen te vinden, die herinneren aan de rijke geschiedenis van het gebied.

Het Gooi is ook bekend om zijn welgestelde inwoners en exclusieve levensstijl. Het gebied heeft een hoge dichtheid aan villa’s en landhuizen, en is de thuisbasis van vele bekende Nederlanders. Het is dan ook een populaire locatie voor film- en televisieproducties, waarbij het Gooi vaak wordt afgebeeld als een welvarende en chique omgeving.

Al met al biedt het Gooi een combinatie van natuurlijke schoonheid, historische rijkdom en een exclusieve levensstijl. Het is een bijzonder gebied in Nederland dat zeker een bezoek waard is.

Carrière

Wingelaar woont dus op een mooie plek en daar heeft ze hard voor gewerkt. Met een afgeronde hbo-studie Media, Informatie & Communicatie op zak, begon Pauline Wingelaar aan haar carrière. Naast het presenteren van programma’s, heeft ze zoals vermeld ook meegedaan en doet ze nu nog mee aan tv-programma’s. Daarnaast is ze druk bezig met de groei van haar Instagram-account én upload ze ook nog eens filmpjes op het YouTube kanaal Mommyproof. Op veel van haar kanalen heeft ze het over het moederschap en deelt haar tips en trucs met andere ouders. Deze informatie verschijnt ook op haar eigen website.

Privé

Pauline is al sinds 2007 samen met haar grote liefde Harmen Bisschop van Tuinen. Ze heeft samen met hem al twee zoons gekregen. Er bleek ook een diepe wens voor een derde kindje te zijn, maar helaas is het ze nog niet gegund. Sterker nog, ze verloren helaas na 22 weken zwangerschap hun derde kind, een meisje genaamd Belle, aan een vroeggeboorte. Of ze weer opnieuw een IVF-traject aan willen gaan, is nog niet bekend. Er heerst veel taboe op het onderwerp. Bij Harmen, die dit jaar al 50 jaar wordt, tikt de klokt gestaag door. Bovendien vindt hij het een erg privé onderwerp. Dat is ook een van de redenen waarom we nu niet op de hoogte zijn van de voortgang van het traject.

Pauline Wingelaar is een succesvol vrouw en heeft een mooi gezin, wat overigens net als vele andere gezinnen ook door moeilijke tijden heen gaat.

Verdiensten

De hoogte van de verdiensten van Pauline Wingelaar kunnen enkel worden berekend op basis van speculatie. Het meedoen aan de reality tv-programma’s levert naar horens wel en paar duizend euro per aflevering op, maar dit is natuurlijk niet een basis voor een miljoenen vermogen.

Het vermogen van Wingelaar wordt verder aangevuld door het geld dat ze op sociale media verdient. Door middel van sponsordeals, waarbij Wingelaar diverse posts en stories deelt, komt de Gooische voor een deel aan haar inkomen. Voorbeelden van bedrijven zijn de drogisterij Kruidvat en NewFysic, een bedrijf dat zich richt op afvallen.
Een andere manier om geld via sociale media te verdienen is met merkpartnerschappen. Bij merkpartnerschappen werk je samen met een bedrijf om een bepaald project of campagne te creëren. Dit kan bijvoorbeeld een reis, een evenement of een video zijn, waarbij het bedrijf de kosten betaalt en jij betaald wordt voor jouw bijdrage.
Ze zou ook kunnen werken met affiliate links. Door producten of diensten van andere bedrijven te promoten en daarbij gebruik te maken van speciale links, kan je een commissie verdienen op de verkopen die voortvloeien uit jouw promotie.

Maar, Pauline Wingelaar is ook getrouwd en dus de ‘vrouw van’. Haar man Harmen is makelaar en brengt naar horens voor het grootste gedeelte het inkomen binnen. De luxe die hij Wingelaar kan bieden, is onder andere terug te zien op zijn Instagram-account. Er komen plaatjes van vakanties in het buitenland en dure drankflessen voorbij.

Luxe uitstraling

Op welke informatie het geschatte vermogen van 3 miljoen euro is gebaseerd, is voor ons onduidelijk. We zien bij Pauline wel redelijk veel luxeproducten voorbij komen, maar het is niet alsof ze in het grootste huis van Nederland woont en alleen maar de duurste merkkleding draagt.

Onthoud dat luxe niet alleen gaat over het hebben van geld, maar ook over het hebben van goede smaak en het vermogen om jezelf goed te presenteren. Luxe is een combinatie van kwaliteit, stijl en exclusiviteit. Hier zijn enkele manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat je luxe uitstraalt:

  • Zorg ervoor dat je er altijd goed verzorgd uitziet. Dit betekent niet alleen dat je kleding netjes is en je haar en make-up goed zitten, maar ook dat je een goede houding hebt en zelfverzekerd overkomt.

of:

  • Luxe gaat over hoogwaardige producten en materialen die duurzaam zijn en een tijdloze uitstraling hebben. Investeer in kwalitatief hoogwaardige kleding, accessoires, meubels en andere items die lang meegaan en er altijd goed uitzien.

Pauline Wingelaar kan worden gezien als succesvolle vrouw. Mocht je benieuwd zijn naar hoe een leven van dergelijk persoon eruit ziet, dan is misschien het programma “Echte Gooische Moeders” iets voor je om naar te kijken. Het is leuke reality-tv en inspireert je wellicht om je leven anders vorm te geven.

Laatste blog berichten