Het vermogen van Chris Woerts

/

Begonnen als journalist, tegenwoordig bekend als een erg succesvolle sports marketeer. We hebben het hier over Chris Woerts. Voor de een wat bekender dan de ander, maar dat doet niks ten onder van zijn naam. Wat deze man heeft bereikt, en nog veel interessanter, wat hij als vermogen heeft opgebouwd, lees je in dit artikel.

Wie is Chris Woerts?

Chris Woerts werd op 4 januari 1959 in Rotterdam geboren. Aan het einde van zijn relatief rustige jeugd, ging hij studeren aan de HEAO in Rotterdam. Hij bepaalde een diploma in Marketing en Reclame.

Privé

Over het privé van Woerts is heel erg weinig te vinden. Naar wetens heeft hij geen partner, geen kinderen en woont ergens in Nederland. Waarom Woerts hier geen behoefte aan lijkt te hebben is dan ook niet bekend.

Carriere

Woerts startte zijn carrière als journalist bij een Rotterdams dagblad. Al op jonge leeftijd zorgde hij voor een groot netwerk. Zo werkte hij vanaf 1982 voor Heineken, waar hij veel voor het merk heeft gedaan. Zo kan je hem kennen als de initiator van het Holland Heineken House bij de Olympische spelen van Barcelona, en vier jaar later ook in Athene. Een flink decennium later droeg hij bij aan de ontwikkeling van Coca Cola binnen de voetbalwereld. Hier volgt nog een aantal flinke mijlpalen op chronologische volgorde:

  • 1995: werd benoemd tot Commercieel Directeur bij Feyenoord Rotterdam, een van de grootste voetbalclubs in Nederland. Woerts hielp bij het ontwikkelen van de commerciële strategie van Feyenoord en bracht grote deals tot stand met bedrijven als Nike, KPN en ASR Verzekeringen.
  • 2004: werd benoemd tot Commercieel Directeur van de Eredivisie, de hoogste voetbalcompetitie in Nederland.
  • 2005: Woerts keerde weer terug naar Feyenoord
  • 2008: International Business Development Director en lid van het bestuur bij Sunderland AFC in Engeland. Dit was het begin van zijn internationale carrière.
  • 2011: in september van dit jaar richtte hij zijn eigen bedrijf op: CWO Consultancy & Marketing. Het bedrijf richt zich op: ‘innovatieve and new consultancy and marketing agency: nothing is impossible’. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds druk bezig.
  • Heden: de meeste mensen zullen Woerts nu herkennen van zijn aanwezigheid bij het programma Vandaag Inside.

Chris Woerts is een veelbesproken persoon. Hij is succesvol in zijn werk en heeft zijn naam sterk neergezet. Woerts is naast zijn huidige werkzaamheden ook bijvoorbeeld in te huren als spreker. Hij deelt graag over zijn succes en laat dit op verschillende manieren doorschemeren.

Verdiensten

Het niet bevestigde vermogen van Woerts, wordt geschat op een kleine 6 miljoen euro. Natuurlijk heeft hij door de jaren heen aanzienlijke bedragen in de voetbalwereld verdiend, maar we twijfelen of dit wel tot 6 miljoen doet leiden. Het zou in ieder geval wel kunnen worden verklaard door een aantal investeringen die hij heeft gedaan. Woerts zit namelijk in de crypto en dat is iets waarmee de mogelijkheid bestaat om in relatief korte tijd veel geld te verdienen.

Crypto

Allereerst is het van belang om op te merken dat er geen garantie is voor snel en efficiënt geld verdienen in de crypto-markt. Hoewel sommige mensen, vermoedelijk ook Woerts, enorme winsten hebben gemaakt, zijn er ook veel mensen die veel geld hebben verloren door onvoorspelbare prijsschommelingen. Het is essentieel om de risico’s te begrijpen voordat je begint te beleggen in crypto.

Eén van de manieren om snel geld te verdienen aan crypto is door het gebruik van handelsplatforms. Door slim gebruik te maken van de volatiliteit van cryptocurrencies kan je winst maken door te kopen wanneer de prijs laag is en te verkopen wanneer de prijs stijgt. Dit vereist echter een zekere mate van kennis en ervaring. Weet wat je te bieden hebt om het je te kunnen veroorloven om te verliezen.

Een andere manier om geld te verdienen is door te minen. Dit is het proces van het verifiëren van transacties op de blockchain, door middel van complexe wiskundige berekeningen. Hoewel het potentieel heeft om een ​​goede winst op te leveren, vereist het aanzienlijke investeringen in hardware en energie.

Maar, ‘gewoon’ investeren in populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum, zou op de lange termijn ook winstgevend zijn. Wees geduldig, want winst maken kan tijd kosten.

Opspraak

Hoewel de carrière van Woerts zeker iets kan zijn om naar op te kijken, is niet al het nieuws over Woerts dat naar buiten komt ‘positief’. Met name bij zijn deelname tijdens Vandaag Inside, gooit hij graag het vuur op de tafel. Verschillende keren blijft hij in discussie gaan met andere gasten van het programma.

Zo had hij eens het investeren in bitcoin de lucht in geprezen, met hoe goed het was en hoeveel geld je er wel niet uit kon halen. Een half jaar later wordt hij op zijn vingers getikt door Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus. Akyol zou het ‘advies’ van Woerts hebben opgevolgd, waarna ineens de markt van de bitcoin inklapte. Maar volgens Woerts zou ook dit weer goed komen. Met woorden die gingen over ‘jong geld’ en dat het op de langer termijn ‘wel zou lukken’, praatte hij zich door de aanval heen.

Woerts heeft in zijn werkjaren ontzettend veel kennis opgedaan. Met een misschien té zelfverzekerde houding, doet hij verschillende uitspraken over de toekomst van de voetbalwereld. Of we hem altijd op zijn woord moeten geloven, dat laten we aan jouzelf.

Conclusie

Hoe en waardoor Woerts zijn vermeende vermogen van 6 miljoen euro heeft opgebouwd, laten we in het midden. Met zijn succes zal hij zich in ieder geval een leven in luxe kunnen permitteren. Omdat er over het privé van Woerts maar weinig bekend lijkt te zijn, kunnen we je niet vertellen hoe die luxe er dan uit zal zien. Maar in ieder geval kunnen we wel garanderen dat hij niet bij elk dubbeltje hoeft te kijken of het nog wel uit kan. Dat dubbeltje zal overigens wel goed worden bestudeerd, maar dan meer in de zin hoe hij van dat ene muntje er wel 100 of meer kan maken. Een voorbeeld dat dat beeld bevestigd, is zijn investeringen in crypto.

Laatste blog berichten