De voordelen van financial lease voor ZZP’ers: een slimme investering?

person using silver MacBook

Misschien heb je er als ZZP’er al het een en het ander over gelezen. Op het gebied van financial lease zijn er enorm veel mogelijkheden voor je eigen bedrijf. En heb je flinke groeiambities en ben je daarom je bedrijf aardig aan het uitbreiden? In dat geval kan een auto rijden via financial lease zeker het overwegen waard zijn. We hebben een aantal belangrijke voordelen voor je op een rijtje gezet in dit blog. 

De newtimer is van alle fijne gemakken voorzien voor ultiem comfort op de weg

Hoe je het beste financial lease berekenen aan kunt pakken? Via een online platform natuurlijk. Want na slechts een paar muisklikken weet je meteen wat de maandelijkse kosten gaan zijn. Eén ding is zeker: je krijgt altijd de sleutels van een newtimer die van allerlei luxe gemakken voorzien is. Hierdoor maak je erg comfortabel de nodige kilometers en de auto is ook nog eens een erg mooi visitekaartje voor je onderneming. En kies je ervoor om het contact online af te sluiten? Dan hoeft dit gelukkig geen weken te duren voordat je de sleutels in ontvangst neemt.

De keuze voor financial lease is fiscaal zeer aantrekkelijk 

Met een auto die je gaat leasen maak je dus vast en zeker een erg goede indruk. Maar er is nog een ander groot voordeel verbonden aan deze keuze. Het kan fiscaal namelijk ook zeer aantrekkelijk zijn voor je bedrijf. Van aanvraag tot aan het rijden; je kunt alles in een fluitje van een cent online hebben geregeld. En dankzij het aanbod van een specialist met tienduizenden auto’s, is er voor iedere ZZP’er een geschikte oplossing te vinden. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort auto je het liefst wilt rijden voor je eigen bedrijf?

Je hebt de keuze uit een contract in verschillende soorten termijnen 

Misschien wil je in die ene wagen van je dromen een aantal jaar kunnen rijden. Of je wisselt in de loop van de tijd liever af. Als het aankomt op financial lease zzp bij financialleaseforyou.nl, dan heb je de keuze uit verschillende soorten contractvormen. Verdiep je daar dus altijd een keer goed in en breng voor jezelf in kaart wat er voor jouw bedrijf het beste gaat werken. Wie weet zet je op korte termijn al de nodige stappen en zoek je de wagen van je dromen uit. 

Laatste blog berichten